نحوه یاری رساندن فیزیوتراپی در روند درمان

جهت بهبود بیماران نیازمند فیزیوتراپی باید به نحوه یاری رساندن فیزیوتراپی در روند درمان توجه ویژه ای شود. یک فیزیوتراپیست جهت کنترل درد و تعادل بیماران به واسطه برنامه‌های شخصی‌سازی شده قادر به بازیابی قدرت عملکردی حرکتی بیماران است. آنها تمامی آموزش های لازم را جهت یاری رساندن  به بیماران از اولین مرحله زندگی تا سنین پیری را دریافت می کنند. هنگامی که فردی دچار بیماری یا سانحه ای شود، توانایی خود را جهت انجام بسیاری از امور از دست می دهد. بدین سبب درمان فیزیوتراپی به او کمک کرده تا از نظر جسمی عملکرد طبیعی خود را باز یابد.

فیزیوتراپیست ها جهت درمان، تمامی نواحی بدن و شرایط شما را مد نظر می گیرند و طبق آن برنامه درمانی ویژه ای را در اختیار شما قرار می دهند. این شرایط شامل شرایط احساسی، مسائل اجتماعی و روانشناختی است. آنها توسط روش های متنوعی که شامل تمرین خاص، ماساژ عضلات، کشش عضلات، جا انداختن مفاصل، تغییر سودمند در فعالیت های سبک زندگی است می توانند به بیماران یاری رسانند. در صورتی که فرد دچار گردن درد و کمردرد ناشی از مشکلاتی در عضلات و بافت اسکلتی بدن باشد، فیزیوتراپیست سعی در تقویت عضلات آن شخص می کند. برخی از مشکلاتی که فیزیوتراپیست آن را درمان می کند شامل:

  • مشکلات ریوی مثل آسم
  • موارد مربوط به فلج
  • مشکلات مثانه و روده مرتبط با زایمان
  • ناتوانی ناشی از مشکلات قلبی
  • مشکلاتی در استخوانها، ماهیچه‌ها، مفاصل و رباط ها
  • آسیب به مغز یا ستون فقرات که ناشی از بیماری‌هایی مثل پارکینسون و ام اس
  • از دست دادن تحرک به علت تروما
  • از دست دادن قدرت عضلانی در طی درمان سرطان
  • خستگی مفرط، درد، ورم و سفتی

دلایل مراجعه به فیزیوتراپیست

در صورت تشخیص پزشک برای ادامه روند درمانی به فیزیوتراپیست ارجاع داده می شوید. دلایل بسیاری جهت مراجعه به فیزیوتراپیست وجود دارد که برخی از آنها شامل بیماری، علائم پس از جراحی، مشکلات مزمن سلامتی، پیری،آسیب دیدگی‌ها،بهبود عملکرد بدن و سلامت عمومی بدن اند.

انواع فیزیوتراپی

به طور کلی درمان در فیزیوتراپی به سه گروه اصلی تقسیم می‌شود که شامل تمرین درمانی، الکتروتراپی و مهارت‌های درمان با دست است.

فیزیوتراپی در دوران پیری

در این نوع درمان ، جامعه هدف سالمندان هستند. فیزیوتراپیست هایی که در حوزه فیزیوتراپی سالمندان تخصص دارند مهارتها و توانایی‌های ویژه ای دارند که توسط آن می‌توانند اختلالات مربوط به پیری مثل بی‌اختیاری ادرار، آلزایمر، آرتروز و از دست دادن حرکت را درمان کنند. آنها برای بازیابی تحرک، تسکین درد و آسانتر کردن فعالیت‌های روزانه برنامه‌های خاصی را انجام می‌دهند.

فیزیوتراپی ورزشی

ورزشکاران حرفه‌ای به دلیل حرفه خود به طور منظم با فیزیوتراپیست ها کار می‌کنند. آنها کمک می کنند تا  ورزشکاران پس از تمرین آسیب های احتمالی را کاهش دهند و عملکرد ورزشی خود را به حداکثر برسانند. آنها برنامه‌های ماساژ درمانی، ورزشی، کششی و تقویتی را جهت بهبود هر چه سریعتر روند بیماری به شما پیشنهاد می کنند. آنها با طراحی برنامه هایی به ورزشکاران کمک می کنند تا بتوانند نواحی قدرتمند و ضعیف بدن خود را بشناسند و طبق آن برنامه ورزشی خود را تنظیم کنند.

فیزیوتراپی ارتوپدی

زمانی که فرد دچار کمردرد، گردن درد و شکستگی می شود، فیزیوتراپی ارتوپدی می‌تواند در این مسائل به بیمار کمک کند. یک فیزیوتراپیست ماهر می تواند اختلالات اسکلتی عضلانی را تشخیص، کنترل و درمان ‌کند. درمان ارتوپدی شامل ترکیبی از ورزش های کششی-تعادلی، ماساژ، یخ و گرما درمانی، کرایوتراپی یا تکنیک های جا انداختن ستون فقرات است.

فیزیوتراپی کودکان

کودکان و نوجوانان یکی دیگر از گروه هایی هستند که جامعه هدف فیزیوتراپیست ها هستند.  بطور مثال کودکانی که اسپینا بیفیدا، بیماریهای عضلانی، فلج مغزی، نقایص مادرزادی و یا تأخیر در رشد دارند جزو این دسته هستند. فیزیوتراپیست ها جهت درمان کودکان تمرینات و برنامه هایی را برای آنها در نظر می گیرند تا منجر به بهبود عملکرد آنها شوند.

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *